Top
Menu Luk

Udlever drømmen


Ole har en lille forlagsvirksomhed med to venner. De udgiver børnebøger og tegneserier, som de selv laver. Ole skriver teksten, hans ven Jannick tegner, og veninden Marie laver design og layout. Det har været en drøm for de tre venner, siden de mødte hinanden på gymnasiet. Selve det at få trykt materialerne køber vennerne sig til hos et professionelt trykkeri, og marketing tager Maries mor, som er selvstændig journalist og kommunikationsblæksprutte, sig af.

Brug for økonomisk vejledning

Der er mange forskellige opgaver i det lille firma, og derfor er det heller ikke altid let at regne ud, hvor meget de forskellige involverede skal have i løn eller honorar, når der kommer penge i kassen. Bøgerne og tegneserierne bliver mere og mere kendte, og indtægterne bliver større og større, takket være Maries mors indsats. Der er flere større forlag, der har tilbudt gruppen faste kontrakter. Derfor har den lille gruppe ildsjæle besluttet at hyre revisor Kim Hersland som bogholder og økonomisk vejleder. Som kunstnere, hvilket de betegner sig selv som, ved de ikke meget om økonomi, og derfor er der uvurderlig hjælp at hente i den professionelle økonomiske vejledning, som Kim Hersland giver.

Professionel hjælp til at tage karrieremæssige beslutninger

Ole, Jannick og Marie er ikke sikre på, om de har lyst til at arbejde for et stort forlag. De er bange for, at de mister kontrollen over deres arbejde og produkt. Den lille virksomhed er deres store passion, og selvom de ikke tjener styrtende med penge, ønsker de for alt i verden at bevare medbestemmelse og kunstnerisk frihed. Kim Hersland hjælper dem med at gennemse de kontrakter, de store forlag lokker med, og med at opveje økonomiske fordele og ulemper. De er utrolig glade for hans hjælp, da det hele ville være helt uoverskueligt uden. Men de har endnu ikke besluttet sig for om de gør det.