Top
Menu Luk

Stillads Leje


Vi som husejer står i den situation at vi gerne vil have renoveret vores hustag. Jeg er selv tømrer, så det at renoveret taget er der intet problem med, da jeg har arbejdet med det i snart 15 år nu. Alle materialer og værktøj er på plads, det eneste jeg mangler, er et stillads jeg kan bruge når jeg skal arbejde på selve taget. Jeg har haft svært ved at finde det rigtige stillads jeg gerne vil leje, da jeg gennem tiden som tømrer, har arbejdet på mange stilladser og det er ikke alle der bliver opsat lige sikkert. Eftersom jeg også er kommet lidt op i alderen, vil jeg gerne kunne leje et stillads som bliver sat op for mig og pillet ned eller bragt ud til mig. Grunden til dette er at jeg helst gerne ser, at jeg kun skal tænke på det at arbejde på taget og de materialer jeg skal bruge.

Opstilling af Stillads

Derudover skal det også tages i betragtning, at opstilling af et stillads ikke nødvendigvis er noget man kan klare på enmandshånd. Jeg fandt rigtig mange gode og potentielle stillads udlejere, men der var kun en enkelt udlejer hvor mavefornemmelse føltes rigtig. Jeg ved at man kan leje rullestilladser og sådan nogle pop ud stilladser, som er meget simple at samle eller opsætte, da det kun kræver en enkelt mand. For mig skal det helst være så nemt som muligt og derfor ikke noget jeg skal stå og bruge min tid på.

Som en ekstra overvejelse, skal stilladset gerne være i højde til et hus der er 4 meter højt, hvilket vil sige at et bukkestillads på 2,5 meter, ville passe helt perfekt til mig. Jeg ville ikke selv skulle samle det og det vil være muligt for at få det bragt ud og derfra ikke skulle bruge så meget tid på det selv.  

Læs mere om dit stillads er sikkert