Top
Menu Luk

Smartair


Virksomheden

Jeg arbejder i en virksomhed, hvor vi er lidt over 200 medarbejdere ansat. Selve bygningen vi arbejder i, er efterhånden meget gammel og kunne godt bruge en kærlig hånd. Dog er det mest inde i bygningen, den har brug for det. Derfor blev der foreslået at lave en kæmpe renovering af hele bygningen. Og dette forslag er netop blevet godkendt. Det er så her jeg kommer ind i billedet, da jeg står for indkøb af inventar sammen med mit team. Vi har snakket om, at sikkerheden i hele bygningen generelt burde optimeres. Vi har derfor kigget på døre med adgangskontrol via adgangskort eller nøglebrik. 

Research fasen

Vi har nu kigget på rigtig mange døre med tilhørende låsesystemer. Der findes et hav af forskellige muligheder, men vi har nu fundet den helt rigtig dør, som kan opfylde vores krav. Den dør vi har fundet frem til, er en meget simpel hvid dør. Og egentlig en typisk dør, man vil vælge til en stor virksomhed. Derudover har vi fundet et låsesystem, som hedder Ruko SMARTair. Dette låsesystem er netop med kort eller nøglebrik, som er det vi ønsker.

Ekstra fordele ved Ruko SMARTair

Udover det smarte låsesystem, kan man også kombinere det med f.eks. tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation og server login. Dette er super smart og er noget vi gerne vil gøre brug af. Dog skal der noget tilvænning til, men det er det mindste af det. Disse funktioner ville være meget nyttige for vores virksomhed fremadrettet. Ved brug af tidsregistrering, identifikation og server login, kan vi få et større billede af medarbejdernes adfærd og kvalitet. Derudover skal vores kantine også renoveres og det giver derfor god mening at afprøve et nyt system. Virksomheden betaler for morgenmad og frokost og ved at bruge dette system, kan virksomheden rent faktisk spare penge ved at betale for hver enkelt medarbejder, i stedet for et engangsbeløb om måneden. F.eks. hvis en medarbejder ikke er på arbejde pga. sygdom eller hvis medarbejderen ikke spiser morgenmad. 

Inventar til godkendelse

Vi har fået styr på hvad vi vil foreslå virksomheden af købe ind af inventar, blandt andet et Ruko SMARTair låsesystem. Og vi har netop lige nu fået godkendt alt inventar, undtagen nogle kontorstole. Vi skal derfor komme med et andet bud på kontorstole og så skal vi have hentet nogle tilbud hjem fra de håndværkere der skal står for lidt af hvert i bygningen.

Og ellers skal projektet egentlig sættes i gang snarest muligt.

Læs også om den populære: yale doorman 3-punktslås montering