Top
Menu Luk

Rengøringsfirma


Firmaet

Vi er et kæmpe rengøringsfirma med små 30 års erfaring. Vi har eksisteret siden 1992 og gennem årene er virksomheden vokset sig større og større. Eftersom virksomheden har eksisteret så længe, har vi i virksomheden også udviklet os og fået en del erfaring efter årene. Vi stiller store krav til vores medarbejdere, da vi ønsker glade kunder hele vejen igennem. Derfor er vores medarbejdere professionelle, modne, omhyggelige og meget serviceminded, når de er ude på en opgave hos en kunde. Vi udbyder stort set alt indenfor rengøring, både privat, men også erhvervsmæssigt. Derudover har vi også en akut linje i forhold vores flytterengøring, i tilfælde af at kunden ønsker en hurtig overstået opgave. 

Erhvervsrengøring

Vi tilbyder en masse inden for erhvervsrengøring. Det kommer lidt an på hvad den specifikke kunde egentlig ønsker sig. Men f.eks. udbyder kontorrengøring til de forskellige firmaer, både faste aftaler, men også engangs aftaler. Derudover udbyder vi også slutrengøring i forbindelse med nyopførte bygninger eller nyistandsatte bygninger. Der er dog en del større rengøringsarbejde bag opgaver som disse. Opgaverne omfatter blandt andet polering af vinduer, kalkning af badeværelser og generelt grundig rengøring af alle overflader for, at fjerne byggestøv og andet snavs.

Privat rengøring

Indenfor privat rengøring tilbyder vi også en masse forskellige løsninger. Der er den helt normale tilbagevendende rengøring af dit hjem, hvor vi kommer ud et par gange om ugen, alt efter aftalen og gør dit hjem rent. Derudover tilbyder vi også flytterengøring, som nævnt tidligere, hvor der er mulighed for akut tid. Flytterengøring af ofte noget, som skal gøres lidt hurtigt i forhold til, at nye lejere skal overtage eller at flytte tilsynet skal gennemgå lejligheden og godkende den. Men alt i alt tilbyder vi faktisk det meste inden for rengøring og er du i tvivl om vi kan løse en opgave for dig, så ring til os, så kan vi tage en snak om dit specifikke ønske. 

Læs mere om reglerne for rengøringsfirmaer