Top
Menu Luk

Låsesmed Amager er din ven i nødenVi elsker Amager! Vi bor og arbejder på Amager, fordi vi er vilde med denne oase i København og ikke mindst vilde med vores naboer på hele Amager. Amager er vores lokalområde, og vores dagligdag er dedikeret til at hjælpe alle de dejlige mennesker, der bor her. Vi servicerer mange glade og tilbagevendende kunder i dette område af København. Vores telefon ringer døgnet rundt, da folk til alle tider har og vil have problemer med blandt andet tabte nøgler og låse, der driller. Vi er altid friske og klar til at hjælpe dig, hvad enten du ringer midt om natten, eller efter vi har fået vores morgenkaffe. Vi kører ud til hele Amager og København, så sov trygt, for hjælpen er nær.

Nøgler forsvinder for os alle

Med vores hjælp kan du lynhurtigt komme ind i dit hus eller lejlighed igen, hvis du skulle være så uheldig, at dine nøgler er forsvundet, eller du er kommet til at låse dig ude. Det kan jo ske for selv den bedste, og for nogle sker det endda ofte. Nøgler bare ikke nemme at holde styr på! Det er vi flere, der ved! Heldigvis har alle mennesker en mobiltelefon i dag, og vi er blot et opkald væk. Selv om natten er vi også friske og hurtigt på pletten for at hjælpe dig med at komme ind i dit hjem. Som alle andre har vi dog også brug for søvn, og vi tillader os derfor at tage lidt ekstra for at køre ud om natten. Dog er vores priser stadig rimelige, og vi lover, at vi dukker op med et smil på læben og fikser din lås, så du kan komme ind i din seng of få din velfortjente søvn. Vi er altid glade, da vi elsker vores job og at hjælpe vores medmennesker på Amager.

Bedste låseservice i branchen

Sikkerhed, tryghed og kvalitet er nøgleord for os, og vi garanterer dig, at du får en professionel, sikker og kvalitetsmæssig løsning hver eneste gang, leveret med et smil på læben og til en rimelig pris. Hos Låsesmed Amager er alle opgaver og alle kunder lige vigtige. Vi tager vores arbejde meget højt, og vi har dedikeret vores tid til at hjælpe dig og yde den bedste service i branchen. Så når du står i din opgang eller foran dit hus en sen nattetime efter en dejlig tur i byen, eller når du kommer træt hjem fra arbejde og bare har brug for at smække fødderne op og slappe af, og dine nøgler intet sted er at finde, så er det bare at ringe til Låsesmed Amager. Vi kommer fluks og hjælper dig, så du kan slappe af. Er du bange for, at dine nøgler er blevet stjålet, og frygter du indbrud, så skifter vi naturligvis låsen for dig. Tilfredse kunder er vores mål, og vi gør, hvad vi kan, for at løse dit problem. Du kan altid stole på din lokale låsesmed og regne med, at skulle uheldet være ude, så er vi kun et opkald væk.