Top
Menu Luk

Låsesmed


Låsesmeden i Kbh

Vi er en mindre låsesmed beliggende i indre København, som bestræber os på at være bedst og billigst. Vi har ingen stor flot forretning, hvilket betyder vi har meget lave omkostninger og derfor kan levere så billigt til kunden. Vi er på nuværende tidspunkt seks ansatte i virksomheden og så har vi også en elev ansat fast. Vi laver alle former for opgaver, det kan være lige fra omkodning af låse til at total sikre store firmaer. Derudover udbyder vi også en akut tjeneste, hvis kunden f.eks. har låst sig ude eller har andre akutte problemer. Vi står til rådighed alle ugens dage, hvor vi kan fanges over telefonen. 

Vores lærling stopper

Vi har efterhånden haft vores nuværende lærling ansat i 3-4 år. Vi har været super glade for ham her i firmaet, da han knokler hårdt og gerne vil lære noget. Derudover fungerer han også godt som kollega, da han er med i det sociale. Og det er med ærgrelse at sige, at han stopper her om 3 måneders tid. Vi kan desværre ikke ansætte ham når han er færdiguddannet, da situationen i firmaet på nuværende tidspunkt ikke er til at ansætte flere på fuldtid. Derfor skal vi ud og finde en ny læring som kan overtage elevpladsen. 

Læs mere om låsesmede her

Den nye lærling

Vi skal nu til at finde en ny lærling og vi ønsker at personen skal passe ind i vores firma. Vi tager ikke bare den første og den bedste, da det alligevel er lang tid man skal være ansat som elev. Derfor tager vi en masse jobsamtaler med personer som er kvalificerede til at passe i vores miljø. Vi har nu haft 5 samtaler, hvoraf to af dem, skilte sig meget ud. Derfor har vi valgt at tage en samtale mere med begge to for, at finde ud af hvem af dem vi skal ansætte.

Læs også: smartair – det smarte valg.