Top
Menu Luk
Mikkel De linde

Kan Mikkel og De Linde klare den


Når vi arbejder sammen, forbedres vores kollektive helbredende kraft. Du er elsket. Du er dyrebar. Vi er her for dig. Et sted, hvor vi kan dele vores kærlighed til valgfrihed. Vi er et sted, hvor vi kan leve vores formål. Hvor vi kan give vores gave til egenomsorg. Hvor vores formål er at arbejde sammen mod en dybere forståelse af vores skæbne. Hvordan vi kan lytte til hinanden. Hvordan vi kan lytte til de råd og vejledning, vi har brug for for at være vores bedste selv. Hvordan vi kan leve vores liv med integritet. Hvordan vi kan leve vores liv med selvkærlighed. Hvordan vi kan leve vores liv med mod. Hvordan vi kan leve vores liv med værdighed.

Vi er forpligtet til løbende at forbedre vores praksis og vejlede vores samfund i at pleje dybere forbindelser med vores kroppe, sind og ånder. Vi er dedikerede til at skabe forandring og fremme større bevidsthed, accept og bevidsthed om vores individuelle selv gennem bevægelse, ånde og uddannelse.

Mikkel De Linde køre den butik godt

Mikkel De Linde ser hver især som et unikt og begavet menneske. Vi bestræber os sammen på at skabe et rum, hvor man kan leve deres liv uden angst, frygt og smerte.

Mikkel De Linde er her for at give folk mulighed for at være bedst, at lytte til deres kroppe og søge balance i deres liv. Vi bringer medfølelse, visdom og helbredelse til dem, der kommer til os for at finde vores helbredelse. Vores formål er at støtte den fysiske, følelsesmæssige og åndelige vækst hos mennesker i alle aldre, inklusive dem, der overgår til mænds og kvinders sundhed og velvære.

Her finder du bla. Mikkel De Linde

Mikkel De Linde stræber efter at hjælpe dig med at opdage dig selv og få forbindelse til dit formål. Mikkel tror på den helbredende kraft ved berøring og med din krop, sind og ånd på et grundlæggende niveau, vores kunder vil opleve en langt større følelse af velvære. er en unik, erfaren og omsorgsfuld praksis, der anvender lydhealingsmetoder og vores dedikation til kvalitet og effektivitet til at levere helbredelse og velvære uden sidestykke til alle, der kommer gennem vores døre.

Mikkel er et team af fagfolk inden for wellness, healing og livskvaliteter med en passion for at hjælpe folk med at finde deres egen balance. Vi arbejder sammen med vores klienter for at skabe en unik wellnesspraksis, der kombinerer Ayurvedas naturlige helbredende kræfter med terapeutiske fordele ved massage. Vi tror på, at hver person har den unikke gave til helbredelse og vil drage fordel af denne helbredende praksis gennem den rigtige dosis. Derfor bruger vi en holistisk tilgang til at passe på vores kunder. Vores hovedmål er at arbejde sammen om at skabe de ønskede ændringer i dit liv. Det er en vigtig del af vores arbejde, og vi tror, ​​at det kan medføre varige ændringer for dig.

Mikkel klare den, læs hvorfor

Vi tilbyder tjenester i hjemmet samt tjenester på stedet i komfort i dit eget hjem. Vi leverer et sikkert, plejende og plejende miljø til helbredelse af krop, sind og ånd. Vores mål er at bringe wellness og helbredelse til dig! Vores mission er at skabe et sted, hvor helbredelse og lykke deles mellem alle. Et yogastudie, der tilbyder meditation, yogaklasser og privat undervisning. Vores mål er at opbygge et fællesskab af ligesindede, der har et fælles formål: at forbedre mennesker gennem yoga.

Vi har en unik mission for at udforske de unikke måder mennesker forbinder med deres kroppe, kærlighedens forbindelser og vores livs forbindelse. Vi brænder for at helbrede kroppen og genoprette forbindelse til formålet med vores liv.Vi er et fællesskab af pleje og helbredelse.Vi mener, at velvære er en vigtig komponent i et sundt liv. Derfor tilbyder vi spa -tjenester, ernæringsrådgivning og aromaterapi. Vi tror på, at vi er forbundet på et dybere niveau end fysisk.