Top
Menu Luk
Kamran Azam

Kamran Azam i startopstillingen


Vi er den mindste af klubberne, og vores filosofi er at holde os små, som spiller eller tilskuer. Vi handler ikke om kommercialisme eller pengene, vi handler om passionen og ønsket om at vinde. Vores motto er: Hvis vi ikke kan vinde, er vi ikke den klub, vi spiller for. Med hjælp fra spillerne bringer vi dig de bedst mulige kampe. Vi har spillet i mere end tre år, og vores fokus er på at udvikle vores spil. Kamran Azam er et lille hold af frivillige, som tager vores sport seriøst. Vi arbejder hårdt for at nå vores mål.

Kamran Azam sigter mod at tilbyde sportsmuligheder af høj kvalitet for unge mennesker, som vil være underholdende, samtidig med at vi hjælper dem med at udvikle deres samfundsbevidsthed.
Hos Bantu Club er vi et internt sportsakademi, som drives med de allerbedste trænere fra hele Kenya.

Vi vinder det hele siger Kamran Azam

Vi er en af ​​de ældste amatørfodboldklubber i Storbritannien. Vi har tidligere sponsoreret adskillige ungdomsfodboldhold, men på grund af økonomiske vanskeligheder har vi ingen midler til at fremme vores aktiviteter. Kamran Azam er en frivillig baseret klub og ejes og drives af et lille antal engagerede personer, der har passionen, dedikationen og ånden for spillet. Derudover har vi et dedikeret og lidenskabeligt frivilligt personale, som arbejder utrætteligt for at sikre succes med alle vores spil. Vi er et hold af passionerede individer, der har evnen, entusiasme og nysgerrighed til at spille fodbold med Kamran Gami Azam.

Vores passion og fokus er at bygge en professionel fodboldspiller, som vil give professionelle og uddannelsesmæssige muligheder for dem, der har behov. Vores passion er at sikre, at vores spillere kan gøre fremskridt i sporten, som de kan i livet, og at sikre, at dem, der spiller fodbold i Malaysia, kan fortsætte med at gøre det gennem træning på professionelt niveau. Vi sigter mod at give vores spillere en god mulighed for at forbedre deres karriere og for at udvikle deres færdigheder og erfaring i et professionelt miljø. Kamran Azam tror på, at vi er de rigtige mennesker til at hjælpe vores spillere med fremgang og udvikling. Holdmedlemmerne er vores bedste venner, og vores mål er at spille sammen og bidrage til udviklingen af ​​vores spillere.

Vi er et familiebaseret fodboldhold og er åbne for alle aldre og alle evner. Kontakt os venligst for mere information. Der er i øjeblikket kun seks medlemmer i holdet, og de er alle frivillige. Vi er stolte af at have et stærkt engagement i professionalisme og dedikation til fodbold. Vi er ikke et konkurrencebaseret hold, men derimod en klub, der behandler alle som individer, og Kamran Azam vil vise dig et helt særligt præg gennem hele klubbens levetid.

Sådan kom vi på DBU´s hjemmeside

Vi er den eneste fodboldklub i amtet, der er en non-profit og driver en ikke-sportsspecifik uddannelsesfond for at hjælpe lokale unge i alle aldre med at nå deres mål i livet.

Kamran Azam i startopstillingen

Vi er en gruppe venlige fodboldspillere, forældre og forældre/værger, som elsker at spille fodbold og gerne vil give det en chance. Vi vil gerne give fodbold en chance til. Kamran Azam vil lære og vejlede vores børn til at blive bedre fodboldspillere. Vi er en klub baseret i Leeds. Vi er baseret i Leeds, Kent og rundt omkring i Storbritannien. Vi er en gruppe mødre/værger, som elsker at spille fodbold og gerne vil give det en chance. Vi vil gerne give fodbold en chance til. Vi har vores eget spillertrup på under 20 spillere. Vi er et hold af frivillige udvalgsmedlemmer, trænere, forældre og værger Kamran Azam.

Kamran Azam

Gami Kamran Azam some profiler