Top
Menu Luk
Frisoer Vanloese

Frisør Vanløse


Kedeligt hår

Jeg har længe haft meget langt og efter min mening kedeligt hår. Normalt plejer jeg at gå til den samme frisør, som klipper mit hår på samme måde hver evig eneste gang jeg er der. Det er ikke fordi frisøren gør et dårligt stykke arbejde, jeg synes efterhånden bare, at jeg har brug for noget forandring. Hvis jeg tager et billede for 10 år siden og sammenligner med hvordan jeg ser ud i dag, er frisuren fuldstændig ens. Og jeg har længe gået og tænkt over at få lavet noget andet med mit hår, men jeg har simpelthen ikke turde, da man har hørt så meget om folk der har været til frisøren og få farve og klip af lidt vildere kaliber og så har resultatet ikke været særlig pænt. Men jeg kan mærke på mig selv, at jeg er klar til at tage en chance.

Frisør Vanløse

Anbefalinger af veninder og familie

Jeg havde allerede besluttet mig for, at jeg ikke ville tage til min frisør som jeg plejer, da jeg er bange for at de gamle vaner holder ved. Derfor forhørte jeg mig hos mine veninder og familie, hvilke frisører de bruger og har brugt og hvem de ville anbefale til mig. Der var faktisk to af mine veninde og et familiemedlem, som alle anbefalede mig en frisør i Vanløse. Jeg tænkte derfor, at det var en god idé, at undersøge denne frisør nærmere, da hele tre personer jeg kender har foreslået netop denne frisørsalon. Jeg tjekkede derfor deres hjemmeside, hvor jeg kunne se før og efter billeder fra tidligere kunder. Derudover kiggede jeg priser på klip og farve og det så nogenlunde overkommeligt ud. Jeg valgte dog også at kigge på nogle andre frisører og sammenligne dem.

Valg af frisør

Efter at have kigget på de forskellige frisørers hjemmesider, tænkte jeg, at det nok var en god idé at tjekke dem på trustpilot. Jeg var kommet hjem til tre forskellige frisører og det var tydeligt, at frisøren i Vanløse havde fået flest og generelt bedst anmeldelser på trustpilot. Derfor valgte jeg Vanløse frisør og jeg bestilte en tid allerede ugen efter. Jeg glædede mig rigtig meget til at komme til frisøren og efterfølgende se det endelige resultat.

Tid hos frisøren

Dagen var endelig kommet, hvor jeg havde tid hos frisøren. jeg tog derhen en torsdag eftermiddag og ankom kl. 17.00 til min frisørtid. Da jeg gik ind i frisørsalonen blev jeg straks mødt af et venligt og imødekommende personale, som bød mig på kaffe og te. Jeg satte mig i frisørstolen, hvorefter frisøren og jeg snakkede om hvad der skulle laves ved mit hår. Vi kom frem til at lave en kort page, da det ville give mit hår en del mere fylde og så farve det gråligt. Frisøren fortalte mig, at jeg helt sikkert ville blive rigtig glad for min nye frisure, da det er nemt og hurtigt at sætte og det er et lækkert sommer look.

Nyt og flot hår

Da frisøren var færdig med farvningen og klipningen, viste hun mig nogle forskellige måder jeg kunne style min nye frisure på. Det var super nemt og hurtigt og virkelig rart at have kort hår, nu når det var blevet sommer. Jeg var fuldt ud tilfreds med min nye grålige page frisure. Og fremadrettet ville jeg vende tilbage til denne frisør i Vanløse og få lavet mit hår. Det er det hele værd, da både personalet er nogle af de sødeste mennesker jeg har mødt og de er simpelthen så dygtige til det de laver.

Læs: Hver fjerde frisør er ikke uddannet frisør