Top
Menu Luk

Billig biludlejning


Leje af bil

Jeg er en kvinde på 27 år, som bor i storkøbenhavn. Jeg har på nuværende tidspunkt ca. 45 min til arbejde. Jeg er både rigtig glad for det sted jeg bor og da jeg har boet der i 6 år og efterhånden lavet en del i lejligheden, har jeg ikke et ønske om at flytte lige foreløbig. Derudover ligger mit arbejde et godt stykke væk fra min bopæl. Jeg har efterhånden været ansat i tre år som ejendomsmægler og jeg er rigtig glad for mine kollegaer og chef. Derfor har jeg ikke lyst til at skifte arbejde til et sted der er tættere på. Jeg har derfor overvejet om jeg burde anskaffe mig en bil. Og jeg kan mærke på mig selv, at jeg er nået til det punkt i mit liv, hvor det egentlig giver god mening at få en bil. Både fordi økonomien er til det, men også fordi jeg rent faktisk kommer til at bruge den hver dag. Og ikke kun kører et kort stykke, men derimod en god bid frem og tilbage fra arbejde plus, hvis jeg skal noget i weekenden eller andet. 

Minileasing

Jeg har googlet en hel del for, at undersøge hvilke muligheder jeg har. Og jeg har hele tiden gerne ville en billig biludlejning, sådan så jeg ikke skal betale en masse penge nu og her, men i stedet et fast beløb hver måned. Jeg fandt ud af at minileasing er, hvor man kan leje en bil for en kortere periode og så er alt med i prisen. Det gælder både forsikringer, afgifter og meget andet. Dette ville være en god måde for mig og få afprøvet om det er noget jeg vil fremover. Derudover kan man forlænge lejeperioden undervejs, hvis man ønsker, at have bilen i længere tid. 

Nu med bil

Jeg valgte som sagt minileasing. Og jeg har nu haft en lille fiat 500 den sidste måned. Jeg har været super glad for det indtil videre og jeg regner med at fortsætte med minileasing fremover, som det ser ud nu. Det er også en god måde, at få afprøvet nogle biler i forhold til hvis jeg skal købe en bil på et tidspunkt. Jeg har tænkt mig, at minilease en elbil næste gang, da det jo er fremtiden og at man skåner miljøet. 

Læs mere om hvad biludlejning er her