Top
Menu Luk
Kim Hersland

At have eget firmaMin ven Mark har haft sit eget firma i omkring 15 år. Han er selvstændig vognmand og kører for Bring, som for de fleste er bedre kendt som De Grønne Bude. Han møder på centralen tidligt hver morgen for at læsse pakker i sin store varevogn, som han har leaset for omkring 10.000 kroner om måneden. Det er mange penge, men revisor Kim Hersland hjælper ham med alt det økonomiske, så Mark bekymrer sig ikke.

Hverdagen som bud

Mark kører pakker ud til kunder på det meste af Sjælland hele dagen. Han har travlt, men han har også tit tid til en sludder med kunderne, som ofte gerne vil snakke. Mange er lidt ensomme, siger Mark, og han har ikke noget imod at sludre, hvis han har tid til det. På den måde har han mødt mange forskellige slags mennesker, og det lærer man altid noget af. Men der er selvfølgelig også de typer, der bare brokker sig. Og så er der dem, der ikke lukker deres hund ind, når posten kommer. Det er Mark ikke så vild med, han har prøvet at blive bidt flere gange. Så dagene kan være meget forskellige.

Regnskaberne i orden

Alt i alt er Mark ret glad for sit arbejde. Han elsker at sidde i bilen, hvor han tit hører podcasts om alt muligt spændende og bliver klogere, og han kan godt lide, at der altid er fart på og sker noget. Han er glad for, at han ikke er ”papirnusser” og sidder på kontor. Derfor er han også glad for, at Kim Hersland tager sig af alt det økonomiske i hans virksomhed. Selvom Mark er god til regning og matematik, interesserer regnskaber ham overhovedet ikke. Faktisk synes han, det er dødkedeligt, og hvis ikke han havde Kim Hersland, ville han ikke kunne være selvstændig, for det er alfa og omega som selvstændig, at regnskaberne er i orden. Som Mark ofte siger, har vi alle forskellige evner og interesser. Mark er god til at køre bil, tale med kunder og være punktlig og effektiv, mens Kim Hersland har rigtig god forstand på økonomi. På den måde kan vi hjælpe hinanden, så der er et meningsfuldt arbejde til os alle, og ingen behøver at kede sig.